Kategorier
Okategoriserade

Förenkla undervisningen med en smartboard

Har du hört talas om en smartboard? Tänk vad praktiskt att skriva upp uppgiften på tavlan och sedan dela skärmen med eleverna så att de kan jobba vidare.

Känner du att det är dags för undervisningen att ta ett steg framåt? Sanningen är den att vi verkligen behöver trycka på en förändring när det kommer till undervisning och skola. En bra undervisningsmiljö är en plats där eleverna verkligen får lära sig på ett sätt som är anpassat efter den moderna värld de lever i. Med en interaktiv skrivtavla så uppnår du just det målet.

Visste du att med en interaktiv skrivtavla, det vill säga en smartboard, så kan du dela skärmen med dina elever i realtid och sedan låta eleverna jobba vidare med det du delat, både ensamma och i grupp. Det är ett effektivt sätt för grupparbete, och perfekt för hybrida klassrum när många är hemma på grund av sjukdom.

Smartboard som välkomnar alla

Det är såklart en process att lära sig något nytt. Kanske du tycker att det är jobbigt med skärmar och knappar, att veta hur man kopplar ihop datorn och skärmen och sedan får dem att inte krångla. Med en interaktiv skärm, din smartboard, så kan du logga in direkt på skärmen, och behöver ingen dator.

Tänk vad skönt. Det blir mycket lättare för dig och dina kollegor. Du behöver inte gå runt med en dator, utan kan förbereda allt på kontoret, och sedan hittar du allt material på smartboarden, precis som du lämnade det.