Om oss

Företag idag befinner sig i en tid som ser helt annorlunda ut än för bara några år sedan. IT och digitaliseringen har skapat helt nya spelplaner. Nya system, nya lösningar, nya innovationer och nya sätt att tänka har gjort att man har alla möjligheter att skapa en större framgång och göra större vinster – men det kan även slå rejält åt andra hållet.

Vilka tåg ska man egentligen lösa biljett till och vilka bör man låta passera medan man själv står på perrongen? På den här sidan ska vi ge svaren och titta lite närmare på all den nya teknik som finns tillgänglig – och på sådan som kommer att presenteras i framtiden.

Vi kommer även att gå igenom grunderna i SEO och visa varför detta är en bra investering för alla företag att ta. Genom lyckat arbete med sin SEO – Search Engine Optimization – så kan man göra sig själv synlig där kunderna finns: online och på Google i synnerhet. SEO gör att marknadsföringen blir mer jämlik. Störst budget vinner inte längre utan ansträngning. Här kan mindre företag konkurrera mot större sådana och vinna genom att vara smartare.

Vi ska gå igenom värdefulla tips, tricks och tankar om SEO och samtidigt också visa upp vad man ska undvika. DE flesta väljer en extern partner för detta. Vilket är smart, men som samtidigt också ställer krav. Det finns hur många byråer som helst att välja mellan. Men, vilka är bra – vilka är sämre och hur mycket är egentligen rimligt att betala? Vi går igenom detta lite mer på djupet och visar vad ert företag bör tänka på innan ni skriver under ett avtal. Välkommen!