Kategorier
Okategoriserade

Fastighetsboxar – skapa en modern fastighet

Hur ser det egentligen ut rent logistiskt i er fastighet? För många så handlar det om väldigt många svaga punkter. Dels så har man omoderna system gällande inpassering – något som innebär en ökad risk för inbrott i både lägenheter och förråd.

Dels så handlar det även om att man har kvar ytterdörrar med brevinkast. Något som innebär en massa onödigt spring i fastigheten och som dessutom även det ger en större risk för ovälkommet besök. Brevinkastet är den svagaste punkten på varje dörr och genom att välja en säkerhetsdörr – som saknar den öppningen – så skapar man också en större trygghet.

Ökad säkerhet genom fastighetsboxar

Brev och post? Genom att välja fastighetsboxar snarare än brevinkast så får man dels en effektiv lösning på detta – men även en väldigt snygg sådan. Fastighetsboxar placeras direkt vid entrén och varje enskild lägenhetsinnehavare ges också en egen box där namnet tydligt står – och där en säker låsanordning finns installerad. Detta gör att en brevbärare enkelt kan hantera alla brev, all reklam och all övrig post – exempelvis paket – och att man genom detta också slipper springet i fastigheten.

Att man väljer bort brevinkast till förmån för fastighetsboxar gör även att brus och oljud reduceras bort – varje lägenhet får en lugnare inomhusmiljö – och där exempelvis matos effektiv blockeras.

En annan fördel med att ha en ytterdörr utan ett brevinkast är att det ger en större säkerhet i händelse av brand. Börjar det brinna så kan den giftiga röken leta sig in genom brevinkastet. Saknas ett sådant så köper man sig också viktiga minuter som i slutändan kan vara skillnaden mellan liv och död.

Snygga trapphus skapar trivsel

Den absolut största fördelen med fastighetsboxar handlar emellertid om det estetiska lyft de ger ett trapphus. Det spelar ingen roll vilken typ av arkitektur som en fastighet är byggd i – fastighetsboxar kan anpassas mot både äldre och mot mer moderna byggnader och interiörer. Samma sak gäller även för måtten: du kan välja mellan en massa olika storlekar, höjder, bredd och djup – och dessutom välja mellan egentligen vilka färger som helst.

Fastighetsboxar tar interiören till en ny nivå och talande är att många som väljer att renovera och exempelvis måla om i samma veva också väljer att ta steget mot att investera i fastighetsboxar. Det ger en sober, snygg och fräsch stämning i trapphuset. Något som dels ger ett fint välkomnande till gästerna, men som även bidrar till en ökad trivsel.

Med trivseln kommer också det personliga ansvaret i att hålla rent och snyggt på köpet. De boende anstränger sig för att hålla efter i trapphuset på ett tydligare sätt och genom detta kommer också en bättre grannsämja. Fastighetsboxar har, helt enkelt, väldigt många fördelar.