Kategorier
Mobil

Lyckades laga mobil i Solna

Olyckligt tittade Elvin på sin spruckna mobilskärm. Men hans mamma försäkrade att det fanns ett ställe i Solna där de kunde laga den genom att ge den ny skärm.

När sonen Elvin fyllt sju år hade han fått en ny mobiltelefon. Han var så försiktig med den och ingen fick låna den. En dag när Anna höll på att laga mat hörde hon dock ett illvrål från sonens rum. Hon rusade dit i tron om att han gjort sig illa. Istället stod han och pekade på sin mobil som nu hade trasig skärm.

Hon frågade vad som hänt men han bara grät. När han äntligen samlat sig berättade han att den bara legat där, trasig. Anna misstänkte att det var sonens lillasyster Lina som lekt med mobilen men hon nekade till att ha lånat den. Anna fick lova Elvin att de skulle laga den senare under dagen.

Laga mobil gick snabbt

När hon sagt det hade han tittat misstänksamt på henne. Bildskärmen var helt krossad, hur kunde någon laga en sån? Anna kunde förstå att hans sjuåriga hjärna såg någon limma ihop den trasiga skärmen och fick förklara att det inte var så det gick till. Istället skulle de ta bort den trasiga och sätta dit en ny.

Senare åkte de till en expert på att laga mobil i Solna. Den lämnade in mobilen och gick sedan och fikade. Anna ville göra eftermiddagen till en glad stund för sonen. När de en timme senare gick tillbaka till reparatören överlämnade denne en mobilen och av den trasiga skärmen fanns inte ett spår. Nu var Elvin glad igen och Anna kunde inte varit nöjdare.